Cakum Pakum

Gradski servis za profesionalno upravljanje i održavanje stambenih i poslovnih objekata

O nama

Home
O nama

O KOMPANIJI

Kompanija CAKUM PAKUM SISTEM (MB 20571098, PIB 106288384) osnovana je 2009. godine sa sedištem u Novom Sadu, Bulevar cara Lazara br. 83. koja se bavi tehničkim održavanjem, održavanjem higijene, liftova i hidrouređaja kako stambenih tako i poslovnih objekata i profesionalnim upravljanjem zgrada.

CAKUM PAKUM SISTEM pretežno posluje na teritoriji opštine Novi Sad i širom AP Vojvodine (podizvođač Hauzmajstoru na održavanju NIS-ovih objekata na teritoriji AP Vojvodine). Kompanija ima regionalne centre na teritroiji R. Srbije, koji se nalaze u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kraljevu.

Obavljamo sve vrste zanatskih radova, kao i sve ostale radove u građevinarstvu (vodo i kanalizacionih, elektro, bravarskih, limarskih, gipsarskih, molerskih, fasaderskih, hidroizolaterskih…), ugradnja i zamena javne rasvete kao i nadogradnje stambeno poslovnih objekata.

Poseduje sopstveni vozni park, profesionalne alate i mašine, stručno osposobljene kadrove sa dugogodišnjim iskustvom, operativni Call centar 0-24h i Softver za praćenje Radnih naloga koji može biti ustupljen našem klijentu na korišćenje.

Održavamo preko 400 zgrada i poslovnih prostora, površine više od 300.000 m2

MISIJA I VIZIJA

Vizija

Cakum Pakum vizija krajnje je jednostavna: ponuditi našim klijentima nove standarde kvaliteta usluga iz domena održavanja stambenih i poslovnih objekata stvarajući sigurne zajednice i gradeći sa njima prisne veze i poverenje kroz odanost, odgovornost, tačnost i dostupnost našeg tima.

Misija

Kako bi naša vizija postala što bliža ostvarenju, Cakum Pakum tim svakodnevno gradi poverenje sa korisnicima naših usluga kroz:

  • profesionalan pristup radu
  • fokusiranje na problem
  • maksimalan kvalitet obavljenog posla

NAŠ TIM

Naš TIM čini iskusan i obučen kadar koji je specijalizovan i stručan da odgovori na sve potencijalne zahteve klijenata.

Naši serviseri specijalizovani su za održavanje:

  • Vodovoda i kanalizacije
  • Elektro instalacija
  • Liftova
  • Hidrouređaja

Ostvarili smo uspešnu saradnju sa kooperantskim firmama, koje su specijalizovane za pružanje posebnih usluga.